ΑΘΗΝΑ
16:03
|
20.04.2024
Πού παραμένουν τα προβλήματα. ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 95% των περιοχών της Αττικής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε Φιλοθέη, Ψυχικό, Χολαργό, Χαλάνδρι παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας, ενώ το ίδιο ισχύει για περιοχές όπως ο Μαραθώνας, η Λούτσα και τα Σπάτα, σύμφωνα με όσα ανέφερε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open, o πρόεδρος των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Μανιάτης.

Όπως σημείωσε, το σοβαρότερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Μαραθώνα που ήταν από τις πρώτες περιοχές στις οποίες διακόπηκε η ηλεκτροδήτηση, δηλαδή μπορεί κάποια σπίτια να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 24 ώρες.

«Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα εδώ και πάνω από 24 ώρες, θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Μέχρι το μεσημέρι πιστεύω θα έχουν πάρει κανονικά ρεύμα», είπε ο κ. Μανιάτης. «Έχουμε ακόμη αρκετά προβλήματα στη Φιλοθέη, δεν είχε καθαριστεί μέχρι αργά, με τα πόδια περπατήσαμε χτες το βράδυ για να δώσουμε ρεύμα σε κάποιους υποσταθμούς. Δεν μπορούσαμε να μεταβούμε, καθόλου», συμπλήρωσε ο κ. Μανιάτης.

Με ανακοίνωσή του αργά το βράδυ της Τρίτης ο ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε ότι «ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτή την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών».

Στην Αττική «επιδιορθώνονται οι ζημιές σε 8 γραμμές, με τις περισσότερες εκκρεμότητες να αφορούν αυτή την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής», όπως διευκρινίζεται. Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, την Τρίτη αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Όσον αφορά τα νησιά, οι περισσότερες βλάβες έχουν αποκατασταθεί, εκτός από ορισμένους οικισμούς στην περιοχή των Σφακίων και του Ομαλού, λόγω έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή αλλά να καλέσουν στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .

36 ώρες χωρίς ρεύμα στην Παιανία: Καταγγελία

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα μίλησε κάτοικος της Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ στο σπίτι της μάλιστα υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα