ΑΘΗΝΑ
12:55
|
02.05.2024
Η κυκλοφορία των οχημάτων επιτράπηκε στις 21.00 απόψε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαθέσιμη στην κυκλοφορία είναι και πάλι η λεωφόρος Συγγρού, που είχε κλείσει από τις επτά το πρωί ως λίγο πριν τις 21.00 εξαιτίας ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε σε κτίριο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα και εκτεταμένες ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα σε απόσταση 200 μέτρων.

Νωρίτερα, βρέθηκαν στον τόπο της έκρηξης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης, κάνοντας αυτοψία του συμβάντος και δίνοντας περαιτέρω οδηγίες στα ειδικά συνεργεία καθαρισμού των συντριμμιών.

Συγγρού: Έκρηξη σε κτίριο, κλειστή η λεωφόρος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία |  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξαναρχίσει η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στη λεωφόρο Συγγρού αύριο το μεσημέρι. Ωστόσο, οι εργασίες αποκατάστασης ολοκληρώθηκαν νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Νωρίτερα ολοκλήρώθηκε και η έρευνα ειδικού κλιμακίου που διαπίστωσε πως η έκρηξη δεν οφειλόταν σε διαρροή φυσικού αερίου αλλά μάλλον σε μπουκάλα υγραερίου που χρησιμοποιούσε ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε στο διαμέρισμά του επί της λεωφόρου Συγγρού 3.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νοσοκομείο «Έλενα»: Κακοποιητική μεταχείριση θύματος βιασμού από την ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρός και δεύτερος πληροφοριοδότης για τα προβλήματα στα Boeing 737

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Φονικές καταιγίδες στη νότια Βραζιλία, 10 επιβεβαιωμένοι νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα