ΑΘΗΝΑ
19:16
|
25.04.2024
Ένας σοβαρά τραυματίας. Εκτεταμένες ζημιές σε πολλά κτίρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε 6ώροφο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 3, και συγκεκριμένα σε κλειστό γραφείο του ημιώροφου, με το ωστικό κύμα να προκαλεί υλικές ζημιές στα γύρω κτίρια και τα διερχόμενα οχήματα.

Από την έκρηξη έχουν τραυματιστεί δυο άτομα. Ένας άνδρας βαριά που έχει διακομιστεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ελαφρύτερα μια γυναίκα.

Έξι οχήματα της πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες μετέβησαν στον τόπο της έκρηξης καθώς προκλήθηκε φωτιά, ενώ στο σημείο βρίσκονται και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που κάνουν ελέγχους στο σημείο της έκρηξης. 

Όπως μετέδωσε το OPEN οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες σε όλα τα κτίρια που βρίσκονται από τη λεωφόρο Συγγρού 1 μέχρι και το νούμερο 11.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έντονη μυρωδιά αερίου, ενώ κάποιοι βρίσκονται ακόμα σε σοκ.

Το κτίριο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υπό ανακαίνιση και δεν ήταν συνδεδεμένο στο δίκτυο οπότε οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς τα αίτια της έκρηξης. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα