ΑΘΗΝΑ
20:00
|
19.04.2024
Για ακόμη μια φορά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δέχεται «επίθεση» λογοκρισίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η λογοκρισία για ακόμη μια φορά χτυπά την πόρτα του Χριστόφορου Ζαραλίκου, καθώς μετά το χθεσινό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, zaraleaks tv, με τίτλο: «Η Ελπίδα ήρθε», το Twitter διέγραψε ξανά τον λογαριασμό του γνωστού κωμικού.

Ο Ζαραλίκος καυτηρίασε με τη σάτιρά του την επικαιρότητα, κριτικάροντας αυστηρά το επιτελικό κράτος και την Πολιτική Προστασία της κυβέρνησης, που δεν ανταποκρίθηκε καθόλου στην έντονη χιονόπτωση, αφήνοντας χιλιάδες οδηγούς σε κεντρικούς δρόμους στην Αθήνα εγκλωβισμένους, μέσα στο χιόνι και το πολικό ψύχος.

 «Ο ιδιωτικός τομέας θριαμβεύει σε κέρδη και ας χάνει τις ζωές, που κοστολογεί 2 χιλιάρικα το κεφάλι -και 15 ευρώ πρωινό. Οι άστεγοι γίνονται ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος. Η κυβέρνηση αποφεύγει να μπει στα πόδια του ιδιωτικού τομέα -πχ να επέμβει σε πεντάστερα ξενοδοχεία, όπου λαμβάνουν χώρα βιασμοί (τυχαίο παράδειγμα). Αλλά ο πρωθυπουργός κάνει τον ντίλερ για τις καλές εταιρείες και κάνει τον ντίλερ, κλείνοντας την συμφωνία στα δύο χιλιάρικα, για να γλιτώσουν τα πολλαπλάσια που θα έδιναν αν πήγαινε δικαστικά το θέμα» είπε μεταξύ άλλων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση χάκερ Anonymous κατά του στρατού του Ισραήλ

Οι πρώτες 100 μέρες του Γκαμπριέλ Ατάλ στην εξουσία

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό στις 20 και 21 Απριλίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα