ΑΘΗΝΑ
02:05
|
13.05.2024
Το σύνθημα «Λευτεριά στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο» με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής, έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το σύνθημα «Λευτεριά στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο» με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής, έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπως καταγγέλλει, την Πέμπτη, το Κομουνιστικό Κόμμα.

«Είναι βαθιά γελασμένοι, αν νομίζουν ότι μπορούν να φοβίσουν τους κομμουνιστές και τον λαό μας με τις συνεχόμενες προκλήσεις τους, με τις ‘εικαστικές παρεμβάσεις’ στα γραφεία μας (όπως πριν λίγες μέρες στην Τούμπα, την Πολίχνη κ.ά.), με τις επιθέσεις σε μαθητές, σε εργαζόμενους, σε πρωτοπόρους αγωνιστές. Όσο και να προσπαθούν να ‘επιβάλλουν την παρουσία τους’ θα παίρνουν παντού την απάντηση που τους αξίζει. Η θέση των Ναζί είναι στη φυλακή και στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Στο μεταξύ σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που θα οργανωθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στην πλατεία Εύοσμου θα καλούν οι γονείς των μαθητών της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Τα πρόσφατα γεγονότα  έξω από το 2ο ΕΠΑΛ Εύοσμου επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα από την Ομοσπονδία  για την ύπαρξη φασιστικών ομάδων που δρουν μέσα σε συγκεκριμένα σχολεία» επισημαίνει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Μεγάλη πυρκαγιά στον Δυτικό Καναδά ωθεί χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

ΣΥΡΙΖΑ: «Ψέματα από τον πρωθυπουργό για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα