ΑΘΗΝΑ
09:17
|
02.05.2024
Προτροπή προς τους τοπικούς άρχοντες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας απευθύνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προτροπή προς τους τοπικούς άρχοντες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας απευθύνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, με επιστολή που απέστειλε.

Ο κ. Πέτσας υπογραμμίζει την ανάγκη να επιταχυνθεί ο αποχιονισμός σε όλους τους δήμους που επλήγησαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα. Ζητάει, επίσης, να καθαριστούν άμεσα τα φρεάτια και να απομακρυνθούν κλαδιά και πεσμένα δέντρα για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα ενόψει των αναμενόμενων ισχυρών βροχοπτώσεων.

«Με γνώμονα πάντοτε να στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους πιο ευάλωτους, είμαι πεπεισμένος ότι θα ενεργήσετε άμεσα και με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, γνωστοποιώντας ότι αναμένονται βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις.

Η επιστολή του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσας προς τους ΟΤΑ για την κακοκαιρία:

epistoli-petsa-se-dimarchoys-enopsei-tis-neas-kakokairias-amesos-apochionismos-kai-katharismos-freation0

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ρωσία καλεί έρευνα για τους μαζικούς τάφους στην Γάζα

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Διαδηλώσεις στην Γεωργία λόγω νομοσχεδίου περί «ξένων επιρροών»

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία οκτώ συλληφθέντων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα