ΑΘΗΝΑ
12:09
|
04.06.2026
«Ίσως η Σέρι μου, να έσωσε κάποιο παιδάκι από το χιόνι».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θλιβερή ιστορία διαδραματίστηκε σε δρόμο στην περιοχή του Ελληνικού, όταν ένα σκυλάκι υπέστη ηλεκτροπληξία, ακουμπώντας σε ηλεκτροφόρα καλώδια που είχαν πέσει από τον χιονιά.

Συγκεκριμένα, το σκυλακι έπαθε ηλεκτροπληξία στην Λεωφόρο Ιασωνίδου στο Ελληνικό, καθώς πάτησε ηλεκτροφόρα καλώδια που είχαν πέσει στο δρόμο λόγω του χιονιά.

Έτσι, ο σκύλος ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια που είχαν πέσει επάνω στο δρόμο. Βίντεο ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει περαστικούς να προσπαθούν να συνεφέρουν το άτυχο ζωάκι, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού δήλωσε: «Ίσως η Σέρι μου να έσωσε κάποιο παιδάκι, καθώς το ίδιο χρονικό διάστημα και στο ίδιο σημείο παιδάκια έπαιζαν με το χιόνι».

NOTIA.GR
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συγκρούσεις μεταξύ του σομαλικού στρατού και πολιτοφυλακών που συμμαχούν με την αντιπολίτευση

Στην Ολομέλεια ο Κώδικας Χωροταξίας και Πολεοδομίας «Νικόλαος Ταγαράς»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σε Αγρίνιο και Κοζάνη-14 συνολικά οι συλλήψεις

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα