ΑΘΗΝΑ
12:07
|
24.04.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια πολυκατοικία διαμένει και το άτομο που είχε προσκαλέσει την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 7 το πρωί σε πολυκατοικία επί της οδού Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από δύο γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς η φωτιά που προκλήθηκε έσβησε αμέσως.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος ήταν ο δικηγόρος που είχε αναλάβει τον καταγγελλόμενο από την Γεωργία Μπίκα για βιασμό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η 24χρονη είχε καταγγείλει μάλιστα, ότι ο εν λόγω δικηγόρος της είχε επιτεθεί φραστικά στο αστυνομικό τμήμα που είχε πάει για να καταγγείλει το βιασμό. Για την εν λόγω καταγγελία έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, ενώ ο δικηγόρος διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ του οποίου ήταν μέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στην ίδια πολυκατοικία διαμένει και το άτομο που είχε προσκαλέσει την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Πέλλα: 15χρονος έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο συμμαθητή του

Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα