ΑΘΗΝΑ
18:10
|
25.04.2024
Στην Αθήνα συγκέντρώθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού περί τα 100 λεωφορεία ωστόσο αποφασίστηκε μόλις πέντε να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας στη Βουλή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τουριστικά λεωφορεία γέμισαν οι δρόμοι σε διάφορες περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων.

Στην Αθήνα συγκέντρώθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού περί τα 100 λεωφορεία ωστόσο αποφασίστηκε μόλις πέντε να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας στη Βουλή.

Στη Θεσσαλονίκη, οι ιδιοκτήτες λεωφορείων διαμαρτυρήθηκαν με κόρνες και μαύρα πανιά στους καθρέπτες των λεωφορείων.

Στην Πάτρα αυτοκινητοπομπή με 40 λεωφορεία ξεκίνησε από την Ακτή Δυμαίων και θα κινηθεί προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην Κρήτη, πάνω από 20 πούλμαν συγκεντρώθηκαν στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά και πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

Πορεία διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για σήμερα και στο Βόλο από τους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Μαγνησίας.

Η Ένωση Επιχειρηματιών Τουρισμού – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της:

«Τα Τουριστικά Γραφεία και οι Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών, δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα από την εξάπλωση του Κορονοϊού και την λήψη μέτρων από την πολιτεία, που φέρνει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους, και θέτει σε δοκιμασία ακόμη και την λειτουργία αυτών.
Η ζημιά για τα γραφεία και τις Τ.Ε.Ο.Μ., ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, σε όλη την χώρα, είναι τεράστια, καθώς η μείωση του τζίρου είναι πολύ μεγάλη, που πλέον μιλάμε για θέμα επιβίωσης.
Δυστυχώς η ως σήμερα αντιμετώπιση του κλάδου μας από την κυβέρνηση δεν είναι συμβατή με την ζημία των επιχειρήσεων μας και η γενική συνέλευση των Σωματείων της Ενώσεως μας, από την Κρήτη ως τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα ως την Ήπειρο αποφάσισαν την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Κινητοποίησης.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της Πανελλαδικής Κινητοποίησης υπό την αιγίδα της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.00π.μ. πορεία διαμαρτυρίας με τα λεωφορεία μας, στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.
Η ώρα συγκέντρωσης των λεωφορείων έχει καθοριστεί στις 10.30 π.μ.. σε σημεία που θα ανακοινώσουν τα κατά τόπους Σωματεία / Ενώσεις.»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Οι Financial Times ανακαλύπτουν την ψεύτικη ανάπτυξη στην Ελλάδα

Έκθεση για Τέμπη: Από εύφλεκτο υλικό η έκρηξη-Εξαφάνισαν στοιχεία

Νέα ειδική απεσταλμένη ανθρωπιστικών υποθέσεων των ΗΠΑ, η Λιζ Γκράντε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα