ΑΘΗΝΑ
03:09
|
03.05.2024
Η βόλτα στο παγωμένο Χάρλεμ με τον A$AP Rocky που αποκάλυψε την κατάσταση της «εθνικής ηρωίδας» των Μπαρμπάντος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Rihanna και ο σύντροφός της ράπερ A$AP Rocky βγήκαν για μια βόλτα το Σαββατοκύριακο στο παγωμένο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης για να δείξουν στον κόσμο πως η «εθνική ηρωίδα» των Μπαρμπάντος είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η 33χρονη σταρ της ποπ και επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας άφησε να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά (φορούσε ροζ τζάκετ του οίκου Chanel, το οποίο άφησε επιμελώς ξεκούμπωτο και στην κοιλιά της ακουμπούσαν τα κοσμήματά της). Το ζεύγος απαθανάτισε στο Χάρλεμ, τη γειτονιά του ράπερ, ο φακός του περιοδικού People.

Το 2019 στο πέμπτο «Diamond Ball» της Νέο Υόρκη η Rihanna είχε μιλήσει για τη μητρότητα και είχε πει: «Είμαι μαύρη γυναίκα. Ήρθα στον κόσμο από μια μαύρη γυναίκα, που είχε γεννηθεί από μια μαύρη γυναίκα και θα φέρω στον κόσμο μια μαύρη γυναίκα. Αυτή είμαι. Αυτό είναι το πνεύμα μου, το DNA μου».

Οι φήμες για τη σχέση των δύο κυκλοφορούσαν για μήνες μέχρι που το ζεύγος Rihanna – A$AP Rocky αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Σε συνέντευξή του το 2019 στο περιοδικό « GQ» ο ράπερ είχε αποκαλέσει τη Rihanna «τον έρωτα της ζωής του».

Πάντα «δημιουργική» στα πρωτοσέλιδά της η βρετανική ταμπλόιντ «Sun» αποκάλυψε την εγκυμοσύνη με τον τίτλο: «MAMMA RIHA» από το γνωστό μιούζικαλ «Mama Mia».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα