ΑΘΗΝΑ
08:09
|
16.05.2024
Αρνητικά ήταν σε ό,τι αφορά την ύπαρξη ναρκωτικής ή υπνωτικής ουσίας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρνητικά ήταν σε ό,τι αφορά την ύπαρξη ναρκωτικής ή υπνωτικής ουσίας τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», στο πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων που απεστάλησαν στην ανακρίτρια η οποία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες της σεξουαλικής κακοποίησης της 24χρονης, προκύπτει ότι δεν υπήρχαν ίχνη ναρκωτικής ή υπνωτικής ουσίας, ενώ εντοπίστηκε μικρή ποσότητα αλκοόλης.

Νωρίτερα, παραδόθηκε στα χέρια την 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού.

Το πόρισμα παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ο οποίος ενημέρωσε την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.

Τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός της αργοπορίας ως προς τη διαδικασία εξέφρασε νωρίτερα σήμερα ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης. «Το συμβάν έγινε την 1η Ιανουαρίου. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τόσο καιρό για τα αποτελέσματα» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ, ενώ σε ερώτηση για το πώς κρίνει αυτή την αργοπορία στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δήλωσε πώς το πιθανότερο είναι ότι ο υπεύθυνος τους εργαστηρίου στο ΑΠΘ να βρήκε κάτι και να ήθελε να το επαληθεύσει, στέλνοντας τα δείγματα σε πιο εξειδικευμένο εργαστήριο.

«Τα φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται για βιασμό δεν είναι μόνο τοξικές ή παράνομες ουσίες, υπάρχουν και μόνιμες όπως είναι το αλκοόλ» συμπλήρωσε ο κ. Γαλεντέρης, «εξαρτάται από την ποσότητα και τη χρήση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μενίδι: Νεκρή στη μέση του δρόμου με καρφωμένο μαχαίρι στην κοιλιά

Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης προσφύγων – μεταναστών

Σουηδία: Συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης από Εβραίους ακτιβιστές

Νέα Καληδονία: Σε κατάσταση έκτακτη ανάγκης λόγω των ταραχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα