ΑΘΗΝΑ
08:15
|
26.04.2024
Την παραίτηση του ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του CNN, μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε στενές προσωπικές σχέσεις με συνεργάτιδα του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παραίτηση του ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του CNN, Τζεφ Ζάκερ, μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε στενές προσωπικές σχέσεις με  – επί 20 ετών – συνεργάτιδα του. 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ο Ζάκερ σε ανακοίνωση του αναφέρει πως διατηρούσε «συναινετική σχέση με στενή συνεργάτιδα» κατά την περίοδο εξέτασης κατά του πρώην παρουσιαστή του δικτύου, Κρις Κουόμο. 

«Ήταν απαιτούμενο να αποκαλύψω την προσωπική μας σχέση όταν ξεκίνησε, όμως δεν το έκανα» δήλωσε ο Ζάκερ και πρόσθεσε «Ήταν λάθος μου και ως εκ τούτου παραιτούμαι σήμερα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, πρόκειται για την Άλισον Γκόλαστ, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και κύριας υπεύθυνης πωλήσεων της CNN Worldwide.

Σε δήλωση της αναφέρει: «Ο Τζεφ και εγώ, είμαστε στενοί φίλοι και επαγγελματικοί συνεργάτες για πάνω από 20 χρόνια.  Πρόσφατα, η σχέση μας άλλαξε κατά την περίοδο της πανδημίας. Μετανιώνω το γεγονός ότι δεν αποκαλύψαμε τη σχέση μας την κατάλληλη στιγμή».

Πηγές: CNN, NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Ελευσίνα

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα