ΑΘΗΝΑ
14:04
|
04.05.2024
Οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΕΔ. Θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ,ΤΕΙ, καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικά επιπέδου Β2.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με το που θα δείξουν απόψε οι δείκτες του ρολογιού 12.01 μεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Πρόκειται για θέσεις εργασίας που δημιουργούνται στο πλαίσιο του λεγόμενου Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Πού θα γίνονται οι αιτήσεις- ποια είναι τα προσόντα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr), στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/proslepse-ergasiakon-sumboulon-ston-oaed. Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ.

Τα τυπικά προσόντα είναι πτυχίο απο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και τα κύρια η γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και γνώσεις Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2. 

Οκταμηνίτες στο προσωπικό του ΟΑΕΔ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΕΔ και θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού για την προώθηση της απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Έναρξη αιτήσεων ια 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση ορισμένου  χρόνου στον ΟΑΕΔ - ertnews.gr

Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια, με δυνατότητα παράτασης, ενώ η κατανομή των θέσεων αφορά στο σύνολο της χώρας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς το εργατικό δυναμικό και τις επιχειρήσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια».

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, στις 23:59.

Για τη δημόσια πρόσκληση, τα παραρτήματα και τις οδηγίες υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα