ΑΘΗΝΑ
13:16
|
20.04.2024
Κοντά στη διαγραφή από το ΣΕΗ βρίσκονται οι Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κοντά στη διαγραφή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) βρίσκονται οι Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί από συναδέλφους τους για συγκεκριμένες πράξεις κακοποιητικού χαρακτήρα, με την απόφαση να αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις τους, οι οποίες είναι σε φάκελο που θα κατατεθεί στο διοικητικό συμβούλιο και στον πρόεδρο Σπύρο Μπιμπίλα, με την επικρατούσα άποψη, για τον Παύλο Χαϊκάλη, να είναι η οριστική διαγραφή του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, επισήμανε ότι «το ΔΣ του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν από το Διοικητικό για να πάνε στη γενική συνέλευση. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανή διαγραφή, αλλιώς δεν ξέρουμε ακόμα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα