ΑΘΗΝΑ
01:10
|
20.04.2024
Ο Μάκης Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε πως οι διοικήσεις ΠΑΟΚ και Άρη έφτασαν σε συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ζήτησε ως ελάχιστο φόρο τιμής να πραγματοποιηθεί ένας φιλικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη σε ήρεμο και φιλικό κλίμα.

Και οι δυο ομάδες συμφώνησαν να κάνουν πράξη τη βούληση της οικογένειας προκειμένου όχι μόνο να τιμήσουν τη μνήμη ενός παιδιού που τόσο άδικα έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών αλλά και για να δείξουν ότι ακολουθούν έναν κοινό δρόμο κατά του τυφλού οπαδισμού και της βίας.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Θόδωρος Καρυπίδης, εκπροσωπώντας τις δύο ΠΑΕ στη συνάντηση που είχαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τόνισαν ότι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν είναι πραγματοποιήσουν την επιθυμία της οικογένειας του Άλκη.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης επιβεβαίωσε πως οι διοικήσεις ΠΑΟΚ και Άρη έφτασαν σε συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες, στη μνήμη του 19χρονου.

«Αυτό που ζητάει ο πατέρας είναι ο αγώνας να διεξαχθεί σε όσο γίνεται πιο φιλικό κλίμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τις διοικήσεις των ομάδων ώστε να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο από την οικογένεια.

Δολοφονία Άλκη: Συμφωνία για φιλικό ΠΑΟΚ-Άρης στη μνήμη του 19χρονου φοιτητή

Πηγές: Έθνος, Thestival.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα