ΑΘΗΝΑ
17:00
|
25.04.2024
Έρευνες σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ , του Άρη και του Ηρακλή. Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποίησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, στα δυτικά, ανατολικά και στο κέντρο της πόλης. Συνολικά ερευνήθηκαν 13 σύνδεσμοι σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.  

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο συνέβη και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων. Από την έρευνα οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα. Τα ευρήματα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται μεταλλικά στυλιάρια και κράνη, πρόκειται να μεταφερθούν για εξέταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.

Οι έρευνες διεξήχθησαν στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση στου Χαριλάου είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε έρευνα στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού. 

Έρευνα και σε συνδέσμους του Άρη και του Ηρακλή

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγαν έρευνα και σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη κοντά στο γήπεδο, Κλεάνθης Βικελίδης.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, αστυνομικοί ερεύνησαν τον σύνδεσμο «Super 3» ο οποίος στεγάζεται σε οίκημα πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου. Οι αστυνομικοί βγαίνοντας από τον σύνδεσμο, πήραν μαζί τους τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες μέσα στις οποίες υπήρχαν άγνωστα μέχρι στιγμής αντικείμενα.

Επίσης έρευνα έγινε και στον σύνδεσμο φίλων Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10». Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τους χώρους του συνδέσμου ο οποίος στεγάζεται στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Γενναδίου και Ιουστινιανού, στο κέντρο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο η δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία αφορούσε στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πέντε πράξεις και συγκεκριμένα: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Με πληροφορίες από Καθημερινή, GRTimes

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα