ΑΘΗΝΑ
09:08
|
04.05.2024
Στην κακοκαιρία και τις διεθνείς πληθωριστικές τάσεις απέδωσε ο Υπουργός το κύμα ανατιμήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ηλεκτρονική εφαρμογή e-katanalotis.gov.gr προτείνει στους καταναλωτές ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για φθηνότερες αγορές και συγκρίσεις των τιμών προϊόντων της αγοράς.

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει φτιάξει αυτήν την πλατφόρμα στην οποία προσθέτουμε συνεχώς προϊόντα και βάλαμε και τα καύσιμα για να μπορούν όλοι να αγοράζουν τα φθηνότερα προϊόντα που υπάρχουν στην γειτονιά τους. Σας καλώ να το χρησιμοποιείτε και θα κερδίσετε, e-katanalotis.gov.gr».

Στο μεταξύ, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο Άδωνις Γεωργιάδης απέδωσε την ακρίβεια στις έντονες πληθωριστικές πιέσεις στη διεθνή αγορά, οι οποίοι δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη χώρα μας ενώ τόνισε πως επιβαρυντικά, για τις τιμές των οπωροκηπευτικών, λειτούργησε και η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Επίσης ανέφερε ότι σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα e-katanalotis.gov.gr θα ενταχθούν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, και οι τιμές των λαϊκών αγορών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: Αναμένει επίθεση της Δύσης κατόπιν αναστολής εμπορίου με το Ισραήλ

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Τέξας: Συγκρούσεις μεταξύ πολιτειακής αρχής και διαδηλωτών λόγω Παλαιστίνης

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα