ΑΘΗΝΑ
13:44
|
27.04.2024
Ίχνη χιονοστιβάδας διέκριναν οι εναέριες και επίγειες έρευνες στο σημείο, που βρέθηκαν νεκροί οι τρεις αναρριχητές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρίγος προκαλούν οι εικόνες από το σημείο, που βρέθηκαν νεκροί οι τρεις αναρριχητές στα Καλάβρυτα και έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική:

Το Χιονοδρομικό Κέντρο αναζήτησε τους τρεις άντρες, αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά τα συνεχή τηλεφωνήματα προς το κινητό που είχαν δώσει, χτυπούσε χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις εναέριες και επίγειες έρευνες που διεξάγονταν από τις πρώτες πρωινές ώρες, διέκριναν ίχνη χιονοστιβάδας, πολύ μεγάλου μεγέθους, στην βάση της ορθοπλαγιάς στα ύδατα της Στυγός. Πιθανότατα, η συγκεκριμένη χιονοστιβάδα παρέσυρε τους αναρριχητές στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν την επιθυμητή διαδρομή.

Οι τρεις αναρριχητές ήταν έμπειροι και μέλη Ορειβατικών συλλόγων, έχοντας κατακτήσει διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα οι τρεις άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους είναι ο Γ.Τ., μορφή του ορειβατικού κινήματος στην Πάτρα, ο Α. Σ., μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Πατρών και ο Π. Τ., προϊστάμενος του ΕΛΓΑ στην Κορινθία και μόνιμος κάτοικος Πατρών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζεμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Πυρά κατά της πρύτανη του Κολούμπια για την καταστολή φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα