ΑΘΗΝΑ
15:58
|
06.05.2024
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ επισκέφθηκε το μεσημέρι τους απεργούς της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ επισκέφθηκε σήμερα (Δευτέρα, 7/2) το μεσημέρι τους απεργούς της Cosco στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, απευθυνόμενους στους απεργούς, τόνισε ότι τους τελευταίους μήνες τα μάτια της εργατικής τάξης είναι στραμμένα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, στον Πειραιά και στον δίκαιο και τίμιο αγώνα που δίνετε αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι εργαζόμενοι όλοι μαζί μπορούν και θα είναι νικητές. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αγώνα που δίνουν οι ίδιοι για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ, λέγοντας ότι παίρνουν κουράγιο από την αλληλεγγύη τόσο της ΕΝΕΔΕΠ (το σωματείο των εργαζομένων στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ της Cosco), όσο και όλων των εργαζομένων. 

«Δεν θα τους περάσει, θα ζήσουμε με καλύτερους όρους και εμείς και οι οικογένειές μας και  η αυριανή γενιά» επισήμανε ο Παναγιώτης Πολίτης.

Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ προαναγγέλλουν κλιμάκωση του αγώνα, με το σωματείο τους να απευθύνει κάλεσμα προς τους συναδέλφους και τους αλληλέγγυους στον αγώνα των εργαζομένων για να παραμείνει ανοιχτή και δημόσια η επιχείρηση, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει μέχρι την υλοποίηση των αιτημάτων του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βέλγιο: Κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ της Παλαιστίνης

Χαμάς: Το κλείσιμο του Αλ Τζαζίρα στο Ισραήλ καταπατά την ελευθερία του λόγου

Δέκα χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού: Όταν ο φασισμός επιβλήθηκε με αίμα και ατσάλι

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα