ΑΘΗΝΑ
16:55
|
15.05.2024
To νομοσχέδιο αποκαλείται «Secure America’s Borders First» και προωθείται από βουλευτές πιστούς στο πρώην πρόεδρο Τραμπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νομοσχέδιο για την ακύρωση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ στην Ουκρανία έως ότου διασφαλιστούν τα νότια σύνορα με το Μεξικό μεταξύ άλλων και μέσω αποπεράτωσης του τείχους που ξεκινήσει να φτιάχνει ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προωθούν στο αμερικανικό κογκρέσο Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές.

To νομοσχέδιο αποκαλείται «Secure America’s Borders First» και κατέθηκε από ομάδα Ρεπουμπλικάνων βουλευτών με επικεφαλής τον Ματ Ρόζεντεϊλ.

Το ίδιο νομοσχέδιο στηρίζουν και άλλοι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές όπως οι Άντι Μπιγκς, Μπομπ Γκουντ, Ματ Γκέτζ, Πολ Γκόσαρ, Τζόντι Χάις, Μέρι Μίλερ, Ραλφ Νόρμαν, Μπιλ Πόσεϊ και Ράντι Βέμπερ.

Το νομοσχέδιο εντάσσεται στις ευρύτερες επικρίσεις μελών του Κογκρέσου έναντι της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν θεωρώντας ότι απέτυχε να αντιμετωπίσει την κρίση που εκδηλώνεται στα νότια σύνορα με το Μεξικό, όπου συνεχίζονται από πέρσι οι ροές φτωχών Λατίνων μεταναστών.

Number of migrants now crossing the border rises, but most are still  expelled
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε νοσοκομείο του Πειραιά με εγκεφαλικό ο Σταρόβας

Ξαφνική ακύρωση όλων των ταξιδιών του Ζελένσκι στο εξωτερικό

Σοκαριστικό βίντεο με Ισραηλινούς στρατιώτες που ξεγυμνώνουν και χτυπούν Παλαιστίνιους

Λίβανος: Νεκρό στέλεχος της Χεζμπολάχ από ισραηλινή επίθεση με drone

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα