ΑΘΗΝΑ
11:24
|
19.04.2024
Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της 39χρονης μητέρας από το Ηράκλειο, η οποία κατηγορείται για παράλειψη εποπτείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της 39χρονης μητέρας από το Ηράκλειο, η οποία κατηγορείται για παράλειψη εποπτείας ως προς τη φοίτηση του παιδιού της σε σχολείο.

Πρόκειται για μία από τις περιπτώσεις γονέων στο Ηράκλειο εναντίον των οποίων είχαν κινηθεί διαδικασίες από τον εισαγγελέα καθώς συνεχίζουν να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, είτε γιατί αρνούνται την ύπαρξη του ιού, είτε γιατί δεν θέλουν τα παιδιά να φορούν μάσκες, είτε γιατί φοβούνται μην κολλήσουν τα παιδιά.

Η μητέρα τις προηγούμενες ημέρες είχε κληθεί από τις εισαγγελικές Αρχές στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου όπως και άλλοι γονείς που δεν επέτρεπαν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, προκειμένου να τους γίνει μια τελευταία ενημέρωση και σύσταση.

Η σύλληψή της έγινε χθες, Δευτέρα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε και θα δικαστεί την Παρασκευή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Σημειώνεται πως ο 9χρονος δεν είχε παρουσιαστεί στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο του 2020, χάνοντας έτσι σχεδόν δύο σχολικές χρονιές.

Πηγές: CretaLive, Zarpanews.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα