ΑΘΗΝΑ
22:33
|
07.06.2026
Mπλόκο και στην Ελασσόνα αποφάσισαν να στήσουν σήμερα οι αγρότες, όπως ανακοινώθηκε από την συντονιστική επιτροπή της περιοχής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου της Ελασσόνας χαιρετίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των συναδέλφων αγροτών και κτηνοτρόφων που σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αναπτύσσονται αυτό το διάστημα.

«Η κάθοδος στον δρόμο με τα τρακτέρ αποτελεί μονόδρομο και γίνεται πράξη από την πλευρά μας με μπλόκο στο ποτάμι της πόλης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο με συμβολικό χαρακτήρα του δρόμου στην πόλη της Ελασσόνας στις 12:00 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, μαζική κινητοποίηση στον ΕΛΓΑ στη Λάρισα πραγματοποιούν οι αγρότες που έχουν στήσει μπλόκα σε Νίκαια, Τύρναβο, Αγιά και Ελασσόνα, συνεχίζοντας τις πολύμορφες δράσεις για τα δίκαια αιτήματά τους.

Οι αγρότες διεκδικούν: Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής (αρδευτικά, εγγειοβελτιωτικά κ.ά.), καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%.

ΠΗΓΗ: AME-ΜΠΕ, 902.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων

Πόλεμος στο Ιράν: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν 2 ιρανικά drone – Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό (upd)

Σεισμός στην Εύβοια – Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Μαντούδι – Λίμνη – Αγία Άννα και στο Προκόπι (upd)

Ο ΟΠΕΚ+ θα αντισταθμίσει την υπερπαραγωγή μέχρι το τέλος του 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα