ΑΘΗΝΑ
10:13
|
04.05.2024
Ο κύριος ύποπτος φέρεται να ομολόγησε πως είχε σεξουαλική επαφή με το θύμα έναντι αμοιβής μετά από πρόταση του τελευταίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο πιθανά κίνητρα εξετάζουν οι αιγυπτιακές αρχές στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν τη δολοφονία του 56χρονου Έλληνα δημοσιογράφου και ανταποκριτή του πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΕΡΤ το περασμένο Σάββατο στο διαμέρισμά του στο Κάιρο: Το ενδεχόμενο σεξουαλικής σχέσης πίσω από το στυγερό έγκλημα και το ενδεχόμενο ληστείας…

Το πρώτο ενδεχόμενο παρουσίασε η αστυνομική ρεπόρτερ Χάιθαμ Ζάχρα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας elrai-net υποστηρίζοντας πως έχει ήδη προβεί “σε συγκλονιστική ομολογία ο δολοφόνος του Έλληνα δημοσιογράφου στο Σέιχ Ζαγιέντ”.

Ο διανομέας φέρεται να ομολόγησε πως είχε σεξουαλική επαφή με το θύμα έναντι αμοιβής μετά από πρόταση του τελευταίου. Φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι το θύμα αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα την πρώτη φορά ενώ την δεύτερη μάλωσαν και ο δράστης του επιτέθηκε χτυπώντας τον ενώ στη συνέχεια τον έριξε στο έδαφος καταφέροντάς του θανάσιμες μαχαιριές.

Το δεύτερο ενδεχόμενο δεν αποκλείει η ηλεκτρονική έκδοση της παλιάς αιγυπτιακής εφημερίδας Αλ Αχράμ επικαλούμενη δικαστικές πηγές με πρόσβαση στον κύριο ύποπτο, που είναι ένας διανομέας φαγητού που γνώριζε τον Νίκο Κάτσικα καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του κινητά τηλέφωνα του θύματος και ποσό περίπου 260 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση το επίσημο πόρισμα έρευνας των αιγυπτιακών αρχών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και η δημοσιοποίησή του θεωρείται θέμα ημερών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βόλος: Φωτιά το πρωί σε δασική έκταση στο Πήλιο

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Τέξας: Συγκρούσεις μεταξύ πολιτειακής αρχής και διαδηλωτών λόγω Παλαιστίνης

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα