ΑΘΗΝΑ
01:38
|
19.05.2024
Μαζί τους και οι φίλοι του 19χρονου που τραυματίστηκαν. «Ζητούμε δικαίωση και όχι εκδίκηση», δήλωσαν χθες οι γονείς μιλώντας στην ΕΡΤ3.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκαν σήμερα οι γονείς του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και δια του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Εντωμεταξύ, οι γονείς του 19χρονου μίλησαν για τη δολοφονία του παιδιού τους χθες στην ΕΡΤ3. «Δεν είναι οι ομάδες, είναι όλος ο κόσμος. Ο κόσμος αποτελεί την ομάδα. Για να αλλάξει θα πρέπει να αλλάξει η ψυχοσύνθεση. Αυτό που πρότεινα είναι οι δύο ομάδες, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, να κάνουν έναν αγώνα μαζί, συμφιλιωμένοι όλοι οι οπαδοί, οι παίκτες και οι δύο πρόεδροι και στο τέλος να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες, άσχετα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Εμείς στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις».

«Φτάνει πια, να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος, να σταματήσει, φτάνει πια, να είναι ο Άλκης ο τελευταίος», είπε από την πλευρά της η μητέρα του 19χρονου.Και συνέχισε ο πατέρας του Άλκη, λέγοντας ότι ήταν ένα τόσο αξιολάτρευτο παιδί και ότι αν μπορούσε να μιλήσει τώρα θα έστελνε αγάπη. «Ήταν ένα εξαίρετο παιδί και ήξερε να αγαπά τους πάντες», προσέθεσε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα