ΑΘΗΝΑ
22:11
|
10.07.2026
Το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε τη συγκατάθεσή του για την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε τη συγκατάθεσή του για την έναρξη λειτουργίας Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου Γραφείου αναμένεται να συνεισφέρει στην περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των δύο κρατών, μέσω της ανάπτυξης του διμερούς εμπορίου και των επενδύσεων.

Επίσης, αποτελεί ένδειξη της συνεχούς ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων, υπό το φως μάλιστα της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Ριάντ, καθώς και της επίσκεψης του Σαουδάραβα υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα πριν από έναν μήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών στην Αθήνα οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε η δημιουργία του εν λόγω Γραφείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα