ΑΘΗΝΑ
18:20
|
28.04.2024
Νέα σκληρή ανάρτηση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την κλήση ως κατηγορουμένης της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς για το σκάνδαλο Novartis.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ που έχει προκαλέσει πανικό στο Μαξίμου με τις συνεχείς αναφορές του κατά της κυβέρνησης για τις διώξεις των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου, με νέα ανάρτησή του, επιτίθεται στην κυβέρνηση και για την Ελένη Τουλουπάκη, η οποία κλήθηκε ως κατηγορούμενη για τη Novartis.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter «Σε ευρωπαϊκή περιπέτεια μπαίνει η κυβέρνηση. Ο συνδυασμός, δίωξης δημοσιογράφων, δίωξης δικαστικής λειτουργού με το σκεπτικό ότι πήραν μέρος στη “σκευωρία της Novartis” και ασυλίας της ίδιας της πολυεθνικής, εκθέτει Μητσοτάκη, κυβέρνηση στην ΕΕ. Το βλέπουν όλοι, όχι το Μαξίμου».

Αξίζει να τονιστεί η επιλογή του ευρωβουλευτή της ΝΔ να βάλει σε εισαγωγικά τη φράση «σκευωρία της Novartis», επισημαίνοντας με αυτό τον τρόπο ότι βλέπει σκάνδαλο και όχι «σκευωρία» όπως επιτάσσει το κυβερνητικό αφήγημα και οι διώξεις δημοσιογράφων και της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς που χειριζόταν το σκάνδαλο Novartis, για να στηριχθεί η κυβερνητική επιλογή.

ΠΗΓΗ: Avgi.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Μακρόν: Τα πυρηνικά όπλα της Γαλλίας θα πρέπει να αποτελούν μέρος της ευρωπαϊκής αμυντικής συζήτησης

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Αίγυπτος: Τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ μειώθηκαν κατά 50% εν μέσω εντάσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα