ΑΘΗΝΑ
18:24
|
13.06.2024
Υποστήριξε ότι δεν είχε όπλα, μαχαίρια ή οποιοδήποτε άλλο όργανο που θα μπορούσε να οδηγήσει στο θανάσιμο τραυματισμό του Άλκη Καμπανού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το φταίξιμο σε άλλα μέλη της «αγέλης» που προκάλεσε τον αποτρόπαιο εν ψυχρώ  θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού φαίνεται να ρίχνει ο 23χρονος Αλβανός που κρατείται ως υπαίτιος της δολοφονίας.

Σύμφωνα με μέρος της απολογίας του νεαρού που εξασφάλισε το Πρώτο Θέμα,  υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν όταν φθάνοντας το μοιραίο βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου τους ενημέρωσαν πως ψάχνουν οπαδούς της ομάδας του Άρη γιατί είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο. Ισχυρίστηκε πως ο σκοπός ήταν ο διαπληκτισμός με ύβρεις και χειροδικίες και όχι ο θανάσιμος τραυματισμός τους.

Διαβεβαιώνει πως ποτέ δεν θα συμμετείχε σε τέτοιο επεισόδιο παρά τον φανατισμό και πως σε όλη τη διάρκεια του συμβάντος δεν απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρά μόνο για να δει τι συνέβαινε. Πρόσθεσε ότι ξαναμπήκε στο αμάξι γιατί είχε ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν αντιλήφθηκα ότι η κατάσταση ξεφύγει, χωρίς να έχω πραγματικά εικόνα για το τι ακριβώς συνέβαινε στο σημείο συμπλοκής και βλέποντας να ανεβαίνει από την Παπαναστασίου οπαδοί του Άρη που έβριζαν και φώναζαν, τρομοκρατημένος φώναξα «πάμε πάμε». Τις περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπλοκή τις έμαθα αργότερα. Χωρίς να γνωρίζω εκείνη τη στιγμή ότι κάποιος βρέθηκε σε θανάσιμο κίνδυνο, άτομα το σύνδεσμο του Άρη, άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μας, πετώντας αντικείμενα και καρέκλες, όλοι όσοι είχαν κατέβει τα αυτοκίνητα μας επέστρεψαν γρήγορα και επιβιβάστηκαν».

Τελικά επιρρίπτει την ευθύνη της δολοφονικής επίθεσης στον Γ. Κ. λέγοντας πως κρατούσε το δρεπάνι και στον Α.Β. που χτυπούσε με το κοντάρι.

Υποστήριξε επίσης ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα άλλα άτομα που επέβαιναν στο δικό του αυτοκίνητο δεν είχαν όπλα, μαχαίρια ή οποιοδήποτε άλλο όργανο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θανάσιμο τραυματισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέμπη: Βρέθηκε οστό θύματος πεταμένο στο οικόπεδο με τα μπάζα

Ηλεία: Ομόφωνα αθώος ο παιδίατρος που κατηγορούνταν για ασέλγεια στο βρέφος του

Κλείνουν ψυχιατρεία και φτιάχνουν εφαρμογές για κινητά…

Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στα Κύθηρα- Τα σενάρια των αρχών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα