ΑΘΗΝΑ
09:26
|
27.04.2024
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 30χρονη κοπέλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Τριμνελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, Τετάρτη, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καθώς ξεκινά η δίκη του για την πρώτη από τις υποθέσεις ανάρτησης στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Καθώς η κατηγορία έχει μετατραπεί πλέον σε κακούργημα, η δίκη αναμένεται να διακοπεί λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου και να παραπεμφθεί σε κακουργιοδικείο με τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thesstoday.gr, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», έχει κλείσει τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να περνάει τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο σπίτι.

Την ίδια ώρα, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του, αναρωτιούνται για τη στάση που έχει κρατήσει, μετά τις εις βάρος του αποκαλύψεις.

«Κυκλοφορεί ελεύθερος, βγαίνει έξω, συνεχίζει τη ζωή του, ψάχνει την επόμενη κίνησή του, για δουλειά, για το οτιδήποτε. Εγώ πιστεύω ότι ο Στάθης το ‘χει αφήσει στην άκρη. Τουλάχιστον απ’ αυτά που καταλαβαίνω απ’ τη συμπεριφορά του.  Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ο Στάθης, μετά απ’ όλο αυτό που περιμένει μια δίκη, πώς μπορεί να είναι τόσο ήρεμος» δήλωσε ο Θοδωρής Μαυρόπουλος, πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή.

Η 30χρονη κοπέλα, που πρώτη τον κατήγγειλε, λίγο πριν αρχίσει η δίκη κάνει έκκληση με εξώδικό της να προστατευτεί από τα ΜΜΕ, ζητώντας να μην προβληθεί το πρόσωπό της, ώστε να περιοριστεί όσο γίνεται ο διασυρμός της, και να προστατευτούν άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον που δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η 30χρονη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα