ΑΘΗΝΑ
15:46
|
02.05.2024
Έχουν κλείσει ήδη 11 σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα σειρά ερευνών ξεκίνησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών στην Αττική και την Αχα¨ΐα.

Όπως αναφέρουν πηγές, στην Αττική οι έλεγχοι αφορούσαν συνδέσμους σε Λαύριο, Ραφήνα Καματερό και στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της νέας αυτής αστυνομικής επιχείρησης

Σύμφωνα με το tempo24.news, στην Πάτρα έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους συνδέσμους του Ολυμπιακού στην οδό Χαραλάμπη, του Παναθηναϊκού στην οδό Σαχτούρη και της ΑΕΚ στην οδό Ζαΐμη καθώς και της Παναχαϊκής στην οδό Κιλκίς, χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες να έχουν εντοπίσει ευρήματα που να προκαλούν ανησυχία για έκνομη δράση.

Έρευνα έγινε χθες το πρωί και σε λέσχη φιλάθλων αθλητικού συλλόγου στον Βόλο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Συνελήφθη ένας άνδρας ο οποίος λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος, τη λέσχη χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Η λέσχη σφραγίστηκε, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Στη σφράγιση τριών συνδέσμων οπαδών που δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια προχώρησε χθες η αστυνομία και στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με  πληροφορίες πρόκειται για συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή στο κέντρο της πόλης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη άδεια. 

Την εντατικοποίηση των ελέγχω προανήγγειλε σήμερα το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η αστυνομία τις τελευταίες ημέρες έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους και κλείνει «παράνομους συνδέσμους φιλάθλων που είναι άντρα χουλιγκανισμού, βιαιοτήτων και εγκληματικότητας». Όπως ανέφερε ο υπουργός έχουν κλείσει ήδη 11 σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα