ΑΘΗΝΑ
14:30
|
06.05.2024
Στα Δικαστήρια θα οδηγηθεί ο 20χρονος που παραδόθηκε χθες, ενώ οι αρχές αναζητούν και ένα ακόμα άτομο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα τέσσερις ακόμα συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ αυτών είναι ο 25χρονος που κατονομάστηκε από τον 21 ετών συγκατηγορούμενό του ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί και προφυλακιστεί έξι άτομα για την υπόθεση, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση ενός ακόμη προσώπου, το οποίο φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, να οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο.

Eνώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί εντός της ημέρας και ο 20χρονος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και παραδόθηκε χθες το μεσημέρι σε Αστυνομικό Τμήμα στην Κορυτσά. Ο 20χρονος που λίγες ώρες μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Αλβανία, μεταφέρθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα αργότερα το βράδυ και παραδόθηκε στις Αρχές.

Ο 20χρονος είχε καταφέρει να διαφύγει 24 ώρες μετά το έγκλημα, από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής, με αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι στενός φίλος του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία και είχε συλληφθεί πρώτος.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως το βράδυ της δολοφονίας τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν 3 όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά 4.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σέρρες: 14χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για συστηματικό βιασμό

Δέκα χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού: Όταν ο φασισμός επιβλήθηκε με αίμα και ατσάλι

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα