ΑΘΗΝΑ
23:14
|
26.04.2024
Ρεύμα, φυσικό αέριο, βενζίνη, ντίζελ, τρόφιμα, εισπράττουμε για όλα τα είδη…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν «απογειωθεί» και στη γειτονική Τουρκία, με τις σχετικές αυξήσεις να ξεκινούν από το 50% και να φτάνουν έως και το 125%, προκαλώντας «σοκ» μεταξύ των καταναλωτών που αντιδρούν βάζοντας φωτιά στους λογαριασμούς ρεύματος, φυσικού αερίου που δεν μπορούν να πληρώσουν. Η βενζίνη ακριβή, ανατιμήσεις στα τρόφιμα και σε όλα τα είδη και ο πληθωρισμός στα ύψη.

«Όποιος δεν διαμαρτύρεται για το υψηλό κόστος διαβίωσης είναι είτε κλέφτης είτε τρελός», έγραψε πρόσφατα στο Twitter ο Τούρκος κωμικός Τζεμ Γιλμάζ ενώ ο σκιτσογράφος Mikail Çiftçi, μέλος της ομάδας του ιστότοπου cartoonmovement.com, παρομοιάζει τους πυλώνες του ηλεκτρικού ρεύματος με ένοπλη ομάδα που φτάνει σε κάθε σπίτι για να εισπράξει.

«Από σήμερα δεν θα πληρώνω τους λογαριασμούς του ρεύματος μέχρι ο Ερντογάν να αποσύρει τις αυξήσεις των τιμών που υπέγραψε στις 31 Δεκεμβρίου», δήλωσε χθες από την πλευρά ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).  Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Eρντογάν υπόσχεται πως θα έρθουν καλύτερες μέρες και διευκολύνσεις για τους καταναλωτές. Σας θυμίζει κάτι;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα