ΑΘΗΝΑ
11:45
|
02.06.2023
Σε καταγγελίες ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο καθηγητές του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου, προχώρησαν 13 μαθήτριες του σχολείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε καταγγελίες ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο καθηγητές του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου, προχώρησαν 13 μαθήτριες του σχολείου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου, οι μαθητές προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του χώρου, προκειμένου να υπάρξει κινητοποίηση για την υπόθεση, που, όπως λένε, συμβαίνει εδώ και χρόνια.

Ανήρτησαν μάλιστα στην πόρτα του σχολείου χυδαίες εκφράσεις που φέρονται να είπαν οι καθηγητές. Γονείς μαθητριών που βρέθηκαν στο σημείο, υποστήριξαν ότι η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Σύμφωνα με τους μαθητές, οι καθηγητές προχωρούσαν σε χυδαία σχόλια και χειρονομίες σε βάρος των συμμαθητριών τους. Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, είπε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καταγγελίες ΔΟΕ για πλατφόρμα Ο.Π.ΣΥ.Δ.: Μας αλλοιώνουν τα μόρια στις λίστες του ΑΣΕΠ

Εκτός ΜΕΘ η εθελόντρια που δάγκωσε η οχιά

Άντριου Τέιτ: Δεν βίασα καμία γυναίκα, ενεργούσα υπό την οδηγία του Θεού

Πάνω από 100.000 πρόσφυγες από το Σουδάν έχουν καταφύγει στο Τσαντ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα