ΑΘΗΝΑ
01:32
|
18.05.2024
«Έβαλα στο στόμα του μονωτική ταινία και τον άφησα στο δωμάτιο του. Όταν πήγα μετά από ώρα να δω τι κάνει τον βρήκα νεκρό».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοκάρουν τους πάντες, τα όσα κατέθεσε ο Πολωνός δολοφόνος και σύντροφος της 29χρονης μητέρας του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη, που έθαψαν πριν πέντε χρόνια στο δώμα και μετά κρατούσαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη, στο ανθρωποκτονιών.

Όπως ακούστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το 7χρονο παιδί εκείνη τη μέρα το είχαν υποβάλλει σε πολύωρη ορθοστασία. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και κυριολεκτικά κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει. Τότε, ο Πολωνός του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη και αργότερα το βρήκε νεκρό.

Έγκλημα στην Κυψέλη: Έκρυβε τη σορό του 7χρονου παιδιού της σε εργαλειοθήκη (upd.)

Μετά τη δολοφονία του 7χρονου από την Κυψέλη, ο Πολωνός και η μάνα τηλεφωνούν στην οικογένεια, που ήταν το κοριτσάκι που έχουν ακόμα (αδερφάκι του 7χρονου) για να το κρατήσουν ακόμα δύο μέρες. Η μητέρα ρώτησε τον Πολωνό, «τώρα τι κάνουμε;» και εκείνος της είπε: «Φύγε εσύ, θα το φτιάξω εγώ».

Αφού έβαλε το τσιμέντο, πέταξε όλα τα πράγματα του παιδιού στα σκουπίδια. Όταν ρώτησε το κοριτσάκι «πού είναι ο αδερφός μου;», του είπαν, πως πήγε στην Πολωνία στον πατέρα του.

2

Στην απολογία του, ο δολοφόνος, κυνικός και εμετικός είπε: «Ήταν πολύ ατίθασο παιδί, φώναζε συνέχεια και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του. Εκείνη τη μέρα φώναζε διαρκώς και δεν σταματούσε. Έπρεπε να τον τιμωρήσω για να σταματήσει. Έβαλα στο στόμα του μονωτική ταινία και τον άφησα στο δωμάτιο του. Όταν πήγα μετά από ώρα να δω τι κάνει τον βρήκα νεκρό».

Την ίδια ώρα η 29χρονη μητέρα, τηρεί ψυχρή και απόμακρη στάση, δεν λέει πολλά, παρά μόνο ότι δεν ξέρει τίποτα, όταν ο σύντροφός της, την τοποθετεί στη σκηνή του εγκλήματος. Στους αστυνομικούς είπε: «Δεν κατάλαβα τι έγινε, ήμουν σε άλλο δωμάτιο και έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι…».

Εντύπωση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην αστυνομία, πως κουβαλούσαν παντού τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, ακόμα και όταν είχαν μείνει άστεγοι. Όταν τους ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί δεν τα έθαψαν, δεν πήραν απάντηση.

Να σημειώσουμε, πως ο πατέρας των παιδιών στην Πολωνία, που είπαν πως έστειλαν εκεί τον 7χρονο τότε, βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα