ΑΘΗΝΑ
13:03
|
23.04.2024
Ο μυστηριώδης άνδρας έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία, ότι κάτι τρομερό συνέβη στο σπίτι στην Κυψέλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα η μητέρα του 7χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Κυψέλη το 2017.
Ο σύντροφός της οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελία και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η 29χρονη μητέρα, να υπενθυμιστεί, ήταν μπροστά στην κακοποίηση του παιδιού από τον 33χρονο, που τελικώς οδήγησε στον θάνατό του, αλλά δεν έκανε τίποτα ώστε να το βοηθήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 29χρονη ισχυρίστηκε, ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το 7χρονο παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει και όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Στη συνέχεια, η 29χρονη μαζί με τον σύντροφό της μετέφεραν το άψυχο κορμάκι του 7χρονου παιδιού στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Όταν μάλιστα άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

mesaki1

Οι λεπτομέρειες και το χρονικό του μαρτυρίου αλλά και της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού σοκάρουν πέντε χρόνια μετά τον τραγικό του θάνατο. Η κυνικότητα του συντρόφου της μητέρας του 7χρονου αλλά και της ίδιας αποδεικνύεται από τους πρώτους διαλόγους που αντάλλαξαν μετά τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού.

«Θα το εξαφανίσω εγώ». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο Πολωνός στην 29χρονη , πέντε χρόνια πριν , όταν το παιδί βρήκε ασφυκτικό θάνατο, από τα χέρια του, στο δώμα- κολαστήριο της οδού Σκιάθου 5, στην Κυψέλη. Πριν δολοφονήσει το παιδί το είχε βάλει τιμωρία, υποχρεώνοντάς το να είναι όρθιο και νηστικό , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το παιδί να αρχίσει να διαμαρτύρεται. Τότε του έβαλε μονωτική ταινία στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το παιδί λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ένας άστεγος συμπατριώτης του 33χρονου Πολωνού συντρόφου της μητέρας του παιδιού, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την αλήθεια στην αστυνομία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού, έγινε το φθινόπωρο. Τότε που ένας μυστηριώδης άνδρας που συνελήφθη στα νότια προάστια, έδωσε την πληροφορία ότι κάτι συνέβαινε με αυτό το ζευγάρι.

Η πληροφορία, μπαίνει στο μικροσκόπιο των έμπειρων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών και σιγά – σιγά αρχίζει να ξεδιπλώνεται το κουβάρι. Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ψάξουν την οικογένεια. Και τότε μαθαίνουν ότι πράγματι υπήρχε κακοποίηση με θύμα το κοριτσάκι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Κως: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους γονείς του νεκρού βρέφους

Χανιά: 112 για φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα