ΑΘΗΝΑ
09:51
|
28.04.2024
«Θα δείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο την ενότητά μας» ανέφερε ο Ζελένσκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πληροφορίες για επίθεση της Ρωσίας…«στις 16 Φεβρουαρίου» επικαλέστηκε απόψε σε διάγγγελμά του ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Kήρυξε δε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου «Ημέρα Ενότητας» με τον ύμνο του έθνους να παιανίζει σε εθνικό επίπεδο και τη σημαία να υψώνεται σε δημόσια κτίρια, σε μια προσπάθεια να συσπειρωθεί η χώρα εν μέσω φόβων ότι επίκειται ρωσική εισβολή.

Ζελένσκι: Το Κίεβο θέλει πράξεις και όχι λόγια από τον Πούτιν | mononews

«Θα δείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο την ενότητά μας» ανέφερε ο Ζελένσκι σε τηλεοπτικό του μήνυμα προς τους Ουκρανούς και ανακοίνωσε το προεδρικό διάταγμα που εξέδωσε, ενώ στη συνέχεια έκανε έκκληση στους επιχειρηματίες που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα να επιστρέψουν.

«Επιστρέψτε στο λαό και στη χώρα σας, που είναι η πηγή για τα εργοστάσια και τις περιουσίες σας» είπε ο Ζελένσκι προσθέτοντας ότι είναι «άμεσο καθήκον σε μία τέτοια κατάσταση να είναι στο πλευρό του ουκρανικού λαού».

Ο Ντανίλοφ δεν είδε «επικείμενη» ρωσική εισβολή

Το περίεργο παίντως είναι πως μερικές ώρες νωρίτερα ο Γραμματέας του Ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Αλεξέι Ντανίλοφ δήλωσε απόψε πως δεν βλέπει σημάδια για «επικείμενη» ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ως την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Γάζα: Νέες συνομιλίες στο Ριάντ αυτή την εβδομάδα

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα