ΑΘΗΝΑ
17:19
|
19.05.2024
Κάποια ρωσικά στρατεύματα που είχαν αναπτυχθεί κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στους στρατώνες τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάποια ρωσικά στρατεύματα που είχαν αναπτυχθεί κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στους στρατώνες τους, την ώρα που η Δύση ανησυχεί ότι επίκειται μια ρωσική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Ουκρανίας.

Μονάδες της Δυτικής και Νότιας Στρατιωτικής Περιφερειακής Δύναμης της Ρωσίας επιστρέφουν στη βάση τους σιδηροδρομικώς και με φορτηγά μετά το πέρας της εκπαίδευσής τους, δήλωσε σήμερα, Τρίτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Μονάδες της Νότιας και Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, που έχουν ολοκληρώσει τις αποστολές τους, επιβιβάζονται σε τρένα και φορτηγά και θα κατευθυνθούν προς τις φρουρές τους αργότερα σήμερα. Ορισμένες μονάδες θα ενταχθούν σε στρατιωτικές συνοδείες και θα πραγματοποιήσουν αυτοκινούμενες πορείες», σημέιωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Αργότερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ρωσικά τεθωρακισμένα οχήματα να επιστρέφουν στη βάση τους μετά από ασκήσεις. Το βίντεο παρουσιάζει μια πορεία εκτός δρόμου με άρματα μάχης, καθώς και άρματα μάχης, οχήματα μάχης πεζικού και αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού που φορτώνονται σε ένα τρένο.

Βίντεο από την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το RT Today:

ΠΗΓΗ: Interfax

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν

Λαβρόφ: Καιρός η Ουκρανία να αναγνωρίσει τις πραγματικότητες στο πεδίο της μάχης

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Κασσελάκης: Σχέση καλής γειτονίας μόνο αν η Τουρκία αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ποντίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα