ΑΘΗΝΑ
23:54
|
06.05.2024
Στα μπλόκα των αγροτών αύριο Τετάρτη 16/1 ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον κόμβο, στην περιοχή του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας, παρατάσσουν από τις 12.00 το μεσημέρι τα τρακτέρ και αγροτικά οχήματά τους οι αγρότες της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα». 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαργαριτίδης, διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η σημερινή κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο των αντίστοιχων που πραγματοποιούν οι συνάδελφοί τους αγρότες σε όλη την Ελλάδα, καθώς τα προβλήματα του κλάδου και τα αιτήματα είναι κοινά «το κόστος παραγωγής, το πετρέλαιο, το ρεύμα, ο ΕΛΓΑ». Σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων στις επόμενες ημέρες, σημείωσε ότι αυτό εναπόκειται στη βούληση των αγροτών και κτηνοτρόφων και είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν και κατά τη σημερινή συγκέντρωση. 

Στο μεταξύ ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά από πρόσκληση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 16 Φλεβάρη μπλόκα των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, στη 1 μ.μ. θα επισκεφθεί το μπλόκο στη Λιβαδειά και στις 5 μ.μ. το μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΟΣΑ: Αύξηση στο 5,8% ο πληθωρισμός για τον Μάρτιο

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα