ΑΘΗΝΑ
19:08
|
19.04.2024
Από το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και από το βράδυ καταιγίδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεταβολή του καιρού από τα δυτικά. Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από αργά το βράδυ. Επικράτηση νότιων ανέμων. Άνοδος της θερμοκρασίας

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, λίγες τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά σε περιοχές της βορειοδυτικής και βόρειας χώρας. Από το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και από το βράδυ καταιγίδες. Ο καταιγίδες θα εντοπίζονται κυρίως στο Ιόνιο, σε παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας και νότια τμήματα της Πελοποννήσου και κατά τόπους θα είναι ισχυρές με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο από 4 έως 17, στη Θεσσαλία από 3 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 18-19 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε ολόκληρη τη χώρα από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε περιορισμένη ορατότητα της πρωινές ώρες και λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, ενώ τη νύχτα προς Πέμπτη ο καιρός ενδέχεται να παρουσιάσει επιδείνωση και να εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό στις 20 και 21 Απριλίου

Πύργος: Τραυματίστηκε 19χρονος σε αιματηρή συμπλοκή μαθητών

Η Tesla ανακαλεί τα Cybertrucks για λόγους ασφαλείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα