ΑΘΗΝΑ
21:16
|
16.04.2024
«Έσπασε» το κύμα της Όμικρον λέει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αναστολή λειτουργίας του συστήματος πιστοποίησης εμβολιασμού ανακοίνωσε, σήμερα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, καθώς παρότι τα κρούσματα παραμένουν πολλά, η σοβαρή νόσηση υποχωρεί συνεχώς.

Όπως ανέφερε ο Ναφτάλι Μπένετ, μετά από συνάντηση με υγειονομικούς αξιωματούχους της χώρας, το κύμα της μετάλλαξης Όμικρον στο Ισραήλ «έχει σπάσει» και επίκειται περεταίρω άρση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί για τον κορωνοϊό.

Το Green Pass, το ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού του Ισραήλ, επέτρεπε την είσοδο σε κλειστούς χώρους και μεγάλες συναθροίσεις μόνο σε ανθρώπους που είχαν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ή είχαν λάβει τουλάχιστον τρεις δόσεις του εμβολίου.

Αν και οι νέες μολύνσεις παραμένουν υψηλές, το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ έχει καταγράψει μια σταθερή μείωση στα σοβαρά περιστατικά από την κορύφωση του κύματος της μετάλλαξης Όμικρον στην χώρα, νωρίτερα τον Φεβρουάριο.

Πηγή: Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Νόνη Δούνια: Μαθαίνεις διπλωματία μέσω… υποκριτικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα