ΑΘΗΝΑ
05:30
|
27.05.2024
Επιτυχής επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο οδηγών που είχαν παγιδευτεί στο γκαράζ. Οι αγνοούμενοι μειώθηκαν σε οκτώ από 11.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλά νέα έρχονται από το φλεγόμενο πλοίο στην Κέρκυρα καθώς στέφθηκε λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα με επιτυχία η επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο οδηγών που είχαν παγιδευτεί στο γκαράζ Euroferry Olympia, όταν σημειώθηκε από άγνωστη αιτία πυρκαγιά σε κατάστρωμα του σκάφους σήμερα τα ξημερώματα.

Φωτιά στο Euroferry Olympia: Πώς εγκατέλειψαν το φλεγόμενο πλοίο οι  επιβαίνοντες - Οι πρώτες μαρτυρίες | in.gr

Τα δύο άτομα που απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της ΕΜΑΚ είναι δύο επαγγελματίες οδηγοί νταλίκας, εκ των οποίων ο ένας είναι Βούλγαρος και ο άλλος Τούρκος.

Συνεχίζονται πάντως οι έρευνες για να διαλευκανθεί η τύχη των άλλων οκτώ ατόμων που αγνοούνται. Από τον αρχικό αριθμό των 11 αγνοουμένων εντοπίστηκαν οι τρεις, δίχως να είναι σαφής η κατάστση της υγείας τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών αυτών ετοιμάζεται να επέμβει και ένα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ με περίπου 20 άνδρες, ενώ μεταβαίνει και Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού προκειμένου να συνδράμει στην διάσωση των αγνοουμένων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στην Κω

Το Ισραήλ περνά από τις στοχοποιήσεις σε επιθέσεις αμφισβητιών του

Τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways

Πάτρα: Νεοναζιστικά σύμβολα στο μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα