ΑΘΗΝΑ
09:57
|
02.05.2024
«Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα. Με έπιασε νοσταλγία, μεγάλη νοσταλγία, για να μαγειρέψω μία ημέρα με τα παιδιά μου…».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εύχομαι να μην φτάσει στη θέση μου κανένας. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται»  είπε με σπασμένη τη φωνή η 70χρονη που πιάστηκε από υπάλληλο σεκιούριτι της γερμανικής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Λιντλ με τρόφιμα αξίας 40 ευρώ.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα μιλώντας με κρυμμένο το πρόσωπο στο LiveNews του Mega εξήγησε πώς μπήκε στον πειρασμό και πόσο μετάνιωσε αμέσως μετά για την πράξη της.

«Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα. Με έπιασε νοσταλγία, μεγάλη νοσταλγία, για να μαγειρέψω μία ημέρα με τα παιδιά μου… Δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχαν την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα! Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω “πάρτα Μαρία” και το μετάνιωσα επί τόπου».

Στη συνέχεια αφηγείται πώς ήρθε η γνωστή σε όλους κατάληξη της περιπέτειάς της: «Μετά από λίγο ήρθαν οι μηχανές… Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς…».

Πώς έφθασε σε αυτό το σημείο;

Η ίδια έδωσε την ακόλουθη εξήγηση:

«Με έφαγε το δάνειο και πουλήθηκα στον διάβολο για 30.000 ευρώ… Δεν θα ξαναφάω ποτέ στη ζωή μου κρέας. Το έταξα, γιατί δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό. Συγγνώμη στην εταιρία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα που είχαν φυτευτεί στη μνήμη των νεκρών των Τεμπών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Διαδηλώσεις στη Γεωργία λόγω νομοσχεδίου περί «ξένων επιρροών»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα