ΑΘΗΝΑ
11:15
|
06.05.2024
Η μηνυτήρια αναφορά με καταγγελίες πέντε γυναικών κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και ήδη εισαγγελέας ανέλαβε την υπόθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρώην μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος Πυξ Λαξ, το οποίο έχει ήδη κατηγορηθεί και καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκου, ερευνάται εκ νέου από τη Δικαιοσύνη  μετά από νέα καταγγελία πέντε γυναικών.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι (18/2) κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά πέντε γυναικών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και ήδη ανατέθηκε σε εισαγγελέα να εξετάσει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους», δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των πέντε γυναικών, Παν. Παπαϊωάννου, επισημαίνοντας ότι «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πέντε γυναίκες δίνουν ονόματα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας.

Ήδη, ο εν λόγω ντράμερ έχει κριθεί από τον Απρίλιο του 2019, ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ο κατηγορούμενος ωστόσο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του ντράμερ για την υπόθεση αποπλάνησης του 8χρονου κοριτσιού αναμένεται να εκδικαστεί εξ αναβολής στις 11 Απριλίου. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα