ΑΘΗΝΑ
19:14
|
25.04.2024
Οι έρευνες διάσωσης σταμάτησαν αφού προηγήθηκε ο περιπετειώδης απεγκλωβισμός δύο ατόμων, εκ των οποίων ο ένας 65χρονος Βούλγαρος και ο άλλος 25χρονος Αφγανός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με το πρώτο φως της μέρας θα ξεκινήσουν αύριο ξανά οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia. Ωστόσο οι προσπάθειες πυρόσβεσης δεν θα σταματήσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ απεσταλμένων της ΕΡΤ, οι έρευνες σταμάτησαν για απόψε αφού προηγήθηκε ο περιπετειώδης απεγκλωβισμός δύο ατόμων, εκ των οποίων ο ένας είναι 65χρονος Βούλγαρος οδηγός νταλίκας που μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά την διάσωσή του σε νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε.

Νεότερες πληροφορίες από το λιμενικό αναφέρουν πως το δεύτερο άτομο που διασώθηκε το απόγευμα ένας Αφγανός πρόσφυγας 25 ετών, που δεν βρισκόταν στην επίσημη λίστα επιβατών, και όχι Τούρκος επαγγελματίας οδηγός όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα.

Ως νωρίς απόψε από την μαραθώνια επιχείρηση των συνεργείων διάσωσης βγήκαν ζωντανά 278 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Αφγανός πρόσφυγας. Σύγχυση υπάρχει για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων καθώς ως το απόγευμα αγνοούνταν 12 άτομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα λόγω βλάβης σε αγωγούς της ΕΥΔΑΠ

«Η Ευρώπη το σπίτι μας» μένει χωρίς στέγη σε Ισπανία και Πορτογαλία

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Λαλαούνη ζητά ο εισαγγελέας

Κέρκυρα: Πέντε χρόνια φυλακή σε τέως εισαγγελέα για χιλιάδες εξαφανισμένες δικογραφίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα