ΑΘΗΝΑ
11:15
|
05.05.2024
«Η μουσική και η διασκέδαση έχασαν ένα από τα λαμπερά τους αστέρια», δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο Βρετανός επιχειρηματίας και σταρ του YouTube, Τζαμάλ Έντουαρντς. Την είδηση του θανάτου του ιδρυτή της μουσικής πλατφόρμας SBTV ανακοίνωσε η εταιρεία του εκλιπόντος στο BBC. Ο Τζαμάλ Έντουαρντς ήταν γιος της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας της εκπομπής «Loose Women», Μπρέντα Έντουαρντς, η οποία δήλωσε «συντετριμμένη» από τον θάνατο του παιδιού της.

Η μουσική πλατφόρμα SBTV συνέβαλε τα μέγιστα για την προώθηση μεγάλων ονομάτων της βρετανικής μουσικής σκηνής, όπως οι Εντ Σίραν, Dave και Skepta.

Γεννημένος στο Λούτον, λίγο έξω από το Λονδίνο, ο Τζαμάλ Έντουαρντς είχε τιμηθεί για τη συνεισφορά του στη μουσική με τον τίτλο MBE από τη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου το 2014. Πρωτοποριακή μορφή της βρετανικής ραπ και grime, υπήρξε επίσης πρεσβευτής του Prince’s Trust, φιλανθρωπική οργάνωση του πρίγκιπα Καρόλου που βοηθά νέους ανθρώπους να στήσουν τις δικές τους εταιρείες.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του Τζαμάλ Έντουαρντς παραμένουν άγνωστα. Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, σχολίασε στο Twitter ότι η βρετανική μουσική και διασκέδαση «έχασαν ένα από τα λαμπερά τους αστέρια». Μηνύματα για τον αιφνίδιο θάνατο του 31χρονου ανήρτησαν στο Twitter ο γνωστός ράπερ Dave, ο σκηνοθέτης Άνταμ Ντίκον και ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Τσέλσι, που ήταν και η αγαπημένη ομάδα του εκλιπόντος.

Και το Μετρό του Λονδίνου αποχαιρέτησε τον Τζαμάλ σήμερα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Δεκάδες συλλήψεις σε φιλοπαλαιστινιακές συγκεντρώσεις στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Μεξικό: Δύο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα