ΑΘΗΝΑ
08:12
|
25.04.2024
Οι έρευνες συνεχίζονται αναφέρει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαψεύστηκαν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν εχθές, σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, του ενός από τα τρία κοριτσάκια της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, από αιφνίδια ανακοπή καρδιάς.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού εντόπισαν αλλοίωση στο οστό της μύτης, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, η πληροφορία, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. 

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο “Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, οι έρευνες συνεχίζονται.» αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

Άγνοια δηλώνει και ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος δήλωσε στο thebest.gr σχετικά με τα δημοσιεύματα: «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Κόττας, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημαθία: Ι.Χ. έπεσε σε αρδευτικό κανάλι-Νεκρός ο οδηγός

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Βόρεια Μακεδονία: Άνετη νίκη του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα