ΑΘΗΝΑ
18:31
|
28.04.2024
Λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων και ασθένειας μέλους του δικαστηρίου.
4119342
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Μαρτίου, θα συνεχιστεί η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, που διακόπηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο μέλους του δικαστηρίου.

Η σημερινή διαδικασία δεν είχε καμία εξέλιξη, καθώς το πρωί, με την έναρξη της δικάσιμου, ανακοινώθηκε πως οι γραμματείς έχουν προγραμματισμένη στάση εργασίας μέχρι τις 11:00 και επιπλέον ότι ένα μέλος του δικαστηρίου δεν μπορεί να παρευρεθεί λόγω ασθένειας.

Η πολιτική αγωγή, με την επανάληψη της δίκης, μετά τις 11:00, έθεσε θέμα για την αίθουσα που επιλέχθηκε, καθώς η χωρητικότητά της είναι περιορισμένη.

«Αυτοί που θα πρέπει να παρίστανται, θα παρίστανται. Θα είναι παρόντες αυτοί που χρειάζονται. Όλοι ενδιαφερόμαστε να διεξαχθεί η δίκη σωστά και θα πηγαίνουμε σε όποια αίθουσα είναι διαθέσιμη», ανέφερε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Έξω από τα δικαστικό μέγαρο βρέθηκε και η Ανοιχτή Ορχήστρα, η οποία με τραγούδια και συνθήματα δήλωσε τη συμπαράστασή της τόσο στα θύματα της δικογραφίας κατά του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και υπέρ του Ζακ Κωστόπουλου, η δίκη του οποίου διεξάγεται σε κοντινή αίθουσα και βρίσκεται στο στάδιο των αναγνωστέων εγγράφων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα