ΑΘΗΝΑ
11:31
|
28.04.2024
Συνεχίζεται η δίκη του σκηνοθέτη/ηθοποιού και πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στο Κακουργιοδικείο η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου και διακόπηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισής του, Αλέξη Κούγια.

Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου, ζητώντας από τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου να δηλώσει τη θέση του έναντι σε όσα του καταλογίζονται για τέσσερις βιασμούς σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών – κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης – και ενός ενήλικα άνδρα.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης έχει αρνηθεί από την πρώτη στιγμή το σε βάρος του κατηγορητήριο, ισχυριζόμενος πως όλη η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σχετίζεται με την αντιπαράθεση που έχει επί σειρά ετών με την Διοίκηση του Σωματείου Ηθοποιών.

Κατά την έναρξη της δίκης, στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις καταγγέλλοντες, με τον τέταρτο να βεβαιώνει το δικαστήριο πως θα είναι παρών όταν θα  κληθεί να καταθέσει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα