ΑΘΗΝΑ
11:58
|
28.04.2024
Ο Ζελένσκι σε μια ακόμη ανάρτησή του αναφέρει, ότι οι Ουκρανοί πολεμούν εναντίον όλων, για να απελευθερώσουν τη χώρα τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι δήλωσε την Κυριακή, ότι η Ρωσία βομβαρδίζει κατοικημένες περιοχές στην Ουκρανία, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, αλλά προειδοποίησε «θα πολεμήσουμε όσο χρειαστεί για να απελευθερώσουμε τη χώρα».

Σε ομιλία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Ζελένσκι ανέφερε «Η περασμένη νύχτα στην Ουκρανία ήταν βάναυση, ξανά πυροβολισμοί, και πάλι βομβαρδισμοί κατοικημένων περιοχών, σε μη στρατιωτικές υποδομές».

«Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα στη χώρα, που οι κατακτητές να μην θεωρούν αποδεκτό στόχο. Πολεμούν εναντίον όλων. Πολεμούν ενάντια σε όλα τα έμβια όντα – ενάντια στα νηπιαγωγεία, ενάντια στα κτίρια κατοικιών, ακόμη και ενάντια στα ασθενοφόρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Είπε επίσης, ότι οι ρωσικές δυνάμεις «εκτόξευαν ρουκέτες και πυραύλους σε ολόκληρες συνοικίες της πόλης στις οποίες δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ καμία στρατιωτική υποδομή».

«Το Βασίλκοβ, το Κίεβο, το Τσερνίγκιβ, το Σούμι, το Χάρκοβο και πολλές άλλες πόλεις στην Ουκρανία ζουν σε συνθήκες που βίωσαν τελευταία φορά στα εδάφη μας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου» και πρόσθεσε «Οι εγκληματικές ενέργειες της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας φέρουν σημάδια γενοκτονίας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα