ΑΘΗΝΑ
20:09
|
27.04.2024
Η ανάρτηση του ηθοποιού-σκηνοθέτη ενώ προσπαθεί να περάσει περπατώντας τα σύνορα και να βρεθεί στην Πολωνία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Ουκρανία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Σον Πεν, για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ που στόχο είχε να καταγράψει τις εξελίξεις μετά τη στρατιωτική επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων σε ουκρανικό έδαφος.

Ο 61χρονος ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία στην οποία ενημερώνει ότι προσπαθεί να περάσει πεζός τα σύνορα της Ουκρανίας και να βρεθεί στην Πολωνία. Και σχολιάζει: «Εγώ και δύο συνάδελφοι περπατήσαμε για πολλά μίλια προς τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το όχημά μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία επιβαίνουν γυναίκες και παιδιά. Οι περισσότεροι δεν έχουν αποσκευές και το μόνο περιουσιακό στοιχείο αξίας πάνω τους είναι ένα αυτοκίνητο».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουκρανία, ο Σον Πεν είχε βρεθεί στη συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο και παρακολούθησε από κοντά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και να ενημερώνεται από τον ίδιο τον Ζελένσκι για τις εξελίξεις στα μέτωπα.

Για την παρουσία του Αμερικανού εξέδωσε ανακοίνωση και η ουκρανική προεδρία στην οποία ανέφερε: «Αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής, ο νικητής Όσκαρ Σον Πεν έφτασε στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα