ΑΘΗΝΑ
15:38
|
24.04.2024
Ένας εξτρεμιστής Ισραηλινός άποικος άνοιξε πυρ την Παρασκευή εναντίον Παλαιστινίων στη Χεβρώνα, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας εξτρεμιστής Ισραηλινός άποικος άνοιξε πυρ την Παρασκευή εναντίον Παλαιστινίων στην πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους τρία παιδιά, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Wafa.

Μάρτυρες είπαν στο Wafa ότι ένας ένοπλος Ισραηλινός άποικος άνοιξε πυρ εναντίον των τεσσάρων Παλαιστινίων ενώ βρίσκονταν έξω από τον παράνομο ισραηλινό οικισμό Bat Romano, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης.

Ένας από τους τραυματίες, ο 13χρονος Μοχάμαντ Ιγιάντ Τζαμπάρι, τραυματίστηκε από σφαίρες στην κοιλιά και η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε σοβαρή.

Δύο από τους άλλους τρεις τραυματίες υπέστησαν τραύματα στους μηρούς, ενώ ο τέταρτος τραυματίστηκε στο χέρι.

Η βία και οι βανδαλισμοί των Ισραηλινών εποίκων είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και δεν διώκονται ποτέ από τις αρχές κατοχής.

Οι επιθέσεις εποίκων εναντίον Παλαιστινίων εντάθηκαν τους τελευταίους μήνες, με τον ισραηλινό στρατό κατοχής να κλείνει τα μάτια στη βία, παρέχοντας στους εποίκους προστασία.

Πηγή: Middle East Monitor

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Άλογα του Ιππικού «δραπέτευσαν»-Πανικός και τραυματίες στο κέντρο του Λονδίνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα